Sidhuvud
Huvud
Hjärta
Hand
Hälsa
2 av våra 4H-partners - Bli 4H-Partner!
<< Januari 2018 >>
v. ti on to fr
1  1   2   3   4   5   6   7 
2  8   9  10 11 12 13 14
3 15 16 17 18 19 20 21
4 22 23 24 25 26 27 28
5 29 30 31 1 2 3 4

Länkar

Samarbetsorganisationer


Bygdegårdarnas Riksförbund - Organiserar föreningsdrivna allmänna samlingslokaler. Nära 1400 bygdegårdar, bystugor eller liknade lokaler är idag anslutna till riksförbundet.


Bygdegårdar i Halland - Information om de bygdegårdar som finns att tillgå i Halland.


EFCF - European Federation of City Farms. En samarbetsorganisation för stadsbondgårdar som sprider kunskap om lantbruk, djurhållning, natur och kultur, samt utbildar barn och ungdomar.


Folkspel - Folkspel är Föreningslivets eget Spelbolag.


FSU - Förbundet Skog och Ungdom. En samarbetsorganisation till 4H som även delar kansli med 4H i Katrineholm.


Hela Sverige ska leva - Riksorganisationen Hela Sverige ska leva består av lokala utvecklingsgrupper, däribland 4H, som bestämt sig för att forma sin bygds eller sitt närområdes framtid. Oftast hittas en lokal utvecklingsgrupp på landsbygden eller i små samhällen, men de finns även här och var i storstäderna.


JUF - Jordbrukarnas Ungdomsförbund. Ur denna organisation har 4H sitt ursprung, även de delar kansli med 4H i Katrineholm.


LSU - Samarbets- och intresseorganisationen för ungdomsorganisationer i Sverige. LSU har många intressanta utbildningar som är öppna för dig som är medlem i 4H, håll utkik på deras hemsida om det finns någon som kan passa dig.


NSU - Nordisk Samarbetsorganisation för Ungdomsarbete. De anordnar många roliga utbyten i Norden som du som 4H-medlem kan åka på. Håll utkik efter aktuella utbyten på 4h.se


RYE - Rural Youth Europe. De anordnar roliga utbyten mellan europeiska länder, en chans att lära känna en massa nya roliga människor. Håll utkik efter aktuella utbyten på 4h.se


Studiefrämjandet - 4H:s studieförbund, som kan hjälpa din klubb att ordna ledare till kurser. Hit ska ni också anmäla studiecirklar. Vår kontaktperson heter Kjell Andersson.


Svenska IFYE-klubben - Alla som fått förmånen att delta i ett längre internationellt utbyte inom Sveriges 4H har möjligheten att fortsätta vårda sina kontakter och hela tiden uppleva nya fantastiska saker genom att vara medlem i Svenska IFYE-klubben.


Svenska FN-förbundet - Som ansluten riksorganisation är vi i 4H delaktiga i den internationella rörelsen för ett starkare FN. Vi har möjlighet att delta i FN-förbundets arbete med att påverka Sverige och FN i arbetet för en bättre värld.


Svenskt Friluftsliv - Svenskt Friluftsliv är en paraplyorganisation för 22 ideella friluftsorganisationer i Sverige, däribland 4H. De företräder de ideella friluftsorganisationerna och är talesman gentemot regering, riksdag och myndigheter.


Valla Folkhögskola - Sveriges 4H och Studiefrämjandet är huvudmän för denna Folkhögskola som ligger i Linköping. Här kan du bl.a. läsa fritidsledarutbildning och globala reskurser.Bidragsgivare & Myndigheter


Myndigheten för ungdoms- och civilsamhällesfrågor - Håller bra kurser och ger bidrag till bland annat internationella utbyten.


Region Halland - En av våra största bidragsgivare.


Leader Halland - Genom Leader kan man söka större EU-projekt. Något som Stättareds 4H har gjort.


Ung i Halland - En chans för dig mellan 13-25 år att söka pengar till en aktivitet. En del av Leader Halland. Lerbäcks 4H är en av de klubbar som har gjort detta.4H


Riksorganisation

Sveriges 4H


Länsförbund

Göteborgs 4H

Jönköpings 4H

Norrbottens 4H

Skånes 4H

Stockholms 4H

Värmlands 4H

Västerbottens 4H

Uppsala 4H

Älvsborgs 4H4H-partners

Stäng